Стало відомо про те, що мобілізовані бойовики з "ДНР" почали скаржитися на те, як росіяни ставляться до них. В черговий раз показали свою сутність.

Про це говориться у новому перехопленні розмови окупантів, яку опублікували на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах.

Бойовики з "ДНР" почали скаржитися на те, як російські солдати ставляться до них. У розмові "мобілізований" розповів про розпочаті протести в 115-му батальйоні російської армії.

"Отримали наказ відпустити студентів. Приїхали матері, подруги і влаштували протести. Незаконна мобілізація. Ви Ох * їли? Куди ви наших дітей привели? Коли на передок кинули, пацани стали обурюватися: ми резервісти, йдемо на першій лінії. Нам сказали, що ви не резервісти. Ви добровольці. Всі, хто тут, всі сюди прийшли добровільно" - говорив він.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Саме так окупанти ставляться до "не своїх". Поділяють людей за паспортом, громадянством, а також місцем проживання. В черговий раз пробили дно і довели, що люди для них лише жива сила, і потрібні владі території, а не "порятунок" людей.

При цьому, російський окупант, який розмовляв з бойовиком по телефону розповів, що багато росіян роблять все для того, щоб не їхати воювати проти України. Бували навіть випадки, що вони наносили самі собі каліцтва, аби не їхати на цю безглузду війну.

Нагадаємо, що окупанти скаржаться, що йти в атаку в лісі значно складніше, з 60 росіян живими залишилося лише 7

Раніше повідомлялося, що в МВС придумали, як дозволити виїзд чоловікам призовного віку закордон

Також, Українцям розповіли про повторному наступі на Київ, чи наважаться російські війська знову зганьбитися