Російські окупанти почали активніше здаватися в полон українській стороні. Все через командування, яке поставило жахливі умови.

Нова розмова з полоненими з'явилася на офіційному акаунті Служби безпеки України в соціальний мережа. Там окупанти розкрили деякі подробиці російського вторгнення.

Їх зловили під час контрнаступу української армії в Харківській області. У полон здалися не просто так, а через погрози і правил, які почали диктувати їх командування.

"Хотіли піти з частини, своїм ходом. Розірвати контракт, одним словом. На що командир нам відповів, що поїдемо тільки „двохсотими“ або „трьохсотими“. Якщо ми спробуємо втекти, все буде заміновано. І по нас стрілятимуть наші ж пости", - каже один з окупантів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Їх просто кинули після того, як вони прийняли рішення виїхати назад додому, в Росію.

"Був бій, нас взяли в полон, ми здалися", — розповів російський солдат. На даний момент вони дають свідчення слідчим Служби безпеки України. Зараз вони здаються в полон набагато охочіше, ніж в перші тижні війни, і Україні це грає на руку. Чим менше особового складу в окупантів, тим швидше ми отримаємо перемогу в цій війні. День, якого так чекає кожен українець зовсім близько.

Полонені. Фото: Telegram
Полонені. Фото: Telegram

До слова, до полонених різко прийшло усвідомлення того, що це неправильна війна, і їх влада всі ці роки брехала своєму народу про нацистів, які нібито тут живуть.

Вони також зізнаються, що російські військові артилерією вбивають цивільних, займаються мародерством і насильством.

Нагадаємо, що "Стугна" показала російським загарбникам, що таке" Бавовна " по-українськи: мінус танчик

Раніше повідомлялося, що Україна намагається передати тіла загиблих російських солдатів-рф не дає згоду, гниють у мішках

Також, Маргарита Симоньян показала знову свою сутність, радіє ізоляції і загибелі людей