Стало відомо про те, що до середини березня в полон здалося не менше ста російських танкістів. Їх кількість лише продовжує зростати.

Про це стало відомо завдяки головному управлінню розвідки Міністерство оборони України в соціальних мережах. Вони опублікували нові докази того, що живої сили в окупантів стає тільки менше.

Військова розвідка України отримала документальне підтвердження того, що росіяни втрачають живу силу і техніку першої танкової армії. Аналіз даних документів дозволив визначити перелік підрозділів, які беруть участь у цій війні. Війні, яку розв'язала Російська Федерація близько трьох місяців тому.

Там є і імена, і військові звання, а також дані про тих, хто пропав, загинув, потрапив у полон, або ж отримав поранення.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Полонені. Фото: Telegram
Полонені. Фото: Telegram

"Станом на 15 березня 2022 року, загальні втрати 1 російської танкової армії становили 409 осіб. Українськими воїни ліквідували 61 і поранили 209 окупантів. Тільки за перші два тижні війни пропали безвісти 44 російських танкіста і 96 росіян зі складу цієї армії вирішили зберегти свої життя і здалися в полон. За цей же час захисниками України було знищено і захоплено 308 одиниць бойової техніки зі складу зазначеної армії окупантів" - йдеться в повідомленні під постом.

Російські полонені, скріншот
Російські полонені, скріншот

При цьому, варто відзначити, що за три місяці війни в Україні було ліквідовано близько 28 тисяч російських окупантів. Дані про втрати можуть бути значно вищими через триваючі бої.

Російські полонені, фото: скріншот з відео
Російські полонені, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що Росія погрожує тепер Фінляндії та Швеції "превентивним ударом"

Раніше повідомлялося, що Олександр Лукашенко намагається уникнути прямої участі у війні, однак Путін не дає спокою

Також, українські бійці вміло знищили склад з боєприпасами ворога, навівши артилерію точно на ціль