Заступник керівника офісу Президента України Кирило Тимошенко повідомив, що 1 квітня відбувся обмін військовополоненими між Україною і Росією. Про це він заявив у своєму telegram-каналі.

Заступник керівника офісу Президента України Кирило Тимошенко записав нове коротке відеозвернення, в якому повідомив, що між Україною і Росією відбувся новий обмін військовополоненими. За його словами 86 українських військовослужбовців, з яких 15 жінок, тепер у безпеці.

Кирило Тимошенко, фото: скріншот з відео
Кирило Тимошенко, фото: скріншот з відео

"Щойно відбувся обмін. 86 українських військовослужбовців, серед яких 15 жінок, вже в безпеці. Слава Україні", - сказав Кирило Тимошенко.

Скрін telegram
Скрін telegram

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

До слова, бійці ЗСУ активно беруть у полон російських окупантів, багато з яких здаються самі. Українська влада мотивує загарбників відмовлятися воювати і навіть пропонує їм гроші за військову техніку і зброю. Зокрема, готовність виплачувати гроші окупантам за те, що вони склали зброю, і здалися в полон разом з технікою, висловив Укргазбанк. Фінансова установа готова видавати готівкою по 100 тисяч рублів всім, хто відмовиться воювати проти України.

Раніше Знай писав, "закопалися, але не допомогло": підрозділи Національної гвардії України знищили важку техніку ворога під Києвом.

Також ми писали, у Туреччині поставили крапку на російських питаннях Криму і Донбасу: "слід придумати інші ідеї".

Нагадаємо, російські пропагандисти збушувалися через синьо-жовтий прапор на радянському меморіалі в Берліні: "порушення спокою мертвих".