Окупанти без докорів сумління почали обговорювати звірства російської армії в Україні. Принесли за 3 місяці більше Бід, ніж сталося за 30 років незалежності.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови окупантів, яку опублікували на сторінках Генерального управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах.

Двоє воїнів з так званої "Донецької народної республіки" обговорили по телефону злочини, які скоювала окупантська армія в Україні.

"Розповідали за 125 полк. Аж до того, що зґвалтували восьмирічну дівчинку. Мародерство. "Віджали" у кого-то заправку. У людей забирали паливо, через цю заправку продавали. Командир полку, командири батальйонів. І помічники командирів батальйонів", - каже один з окупантів.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Також, до них прийшло усвідомлення того, що обіцяної ротації не буде, і цього можна навіть не чекати поки окупанти намагаються захопити Донецьку і Луганську області. Зараз вони не рухаються, так як чекають інші угруповання, що розташовані в "ДНР".

Мобілізація. Фото: скрін youtube
Мобілізація. Фото: скрін youtube

Один з учасників цієї розмови попередив товариша, щоб той був акуратніше. Крім того, він не розуміє, навіщо він бере участь у цій війні.

Цим питанням по всій видимості задаються 80% російських окупантів, однак, чомусь продовжують воювати, замість того, щоб саботувати накази командування.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Чергова сутність росіян розкрилася в цій телефонній розмові.

Нагадаємо, що Білорусь підтягнула "Іскандери" до кордону з Україною - вперше після 2-х місяців перерви

Раніше повідомлялося, що звалище відстріляних снарядів — у Харкові показали частину того, що випустили по мирному місту

Також, артилеристи прицільним ударом розбомбили базу російських загарбників-допомогли космічні розвідники