Стало відомо про те, що в Україні за 3 місяці війни вже загинуло стільки російських військових, скільки за 9 років в Афганістані. Окупантам краще покинути наші землі до початку контрнаступу.

Про це стало відомо завдяки новим даним британської розвідки. Опубліковані вони на офіційному акаунті Міністерства оборони Великобританії в соціальній мережі Twitter.

"Друга в світі армія" продовжує показувати свій "професіоналізм". Погана тактика, обмежена підтримка з повітря, недолік гнучкості і командний підхід стали причиною високих втрат російських окупантів.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

За перші три місяці повномасштабної війни вони втратили більше особового складу, ніж за всі дев'ять років війни в Афганістані.

Станом на понеділок, 23 травня було ліквідовано вже 29 200 російських окупантів, і ця кількість щодня лише зростає, як зазначають у Генеральному штабі ЗСУ. При цьому, в російському Міноборони продовжують відзначати, що втрати є, але вони мінімальні, і малюють захмарні цифри про смерті ЗСУ.

Розвідка Великобританії, фото: Twitter
Розвідка Великобританії, фото: Twitter

"Російська громадськість у минулому проявляла чутливість до втрат. У міру зростання числа жертв в Україні суспільне невдоволення війною і бажання його озвучити можуть зрости" - йдеться в повідомленні британської розвідки.

Розбиті окупанти. Фото: Telegram
Розбиті окупанти. Фото: Telegram

Нагадаємо, що радянське вторгнення в Афганістан тривало з грудня 1979 по лютий 1989 року. За офіційними даними за цей час загинуло близько 15 тисяч солдатів. Рівно стільки, скільки вони втратили свого особового складу в Україні за місяць.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що артилеристи прицільним ударом розбомбили базу російських загарбників-допомогли космічні розвідники

Раніше повідомлялося, що різанина в Бучі: ЗМІ встановили особу ще одного російського ката, який розстрілює мирних жителів

Також, Володимир Зеленський сказав, що вважатиме перемогою України і чого не очікував від Лукашенка