Російські пропагандисти жодного дня не можуть прожити без брехні, а також без погроз використовувати по країнах НАТО ядерну зброю. Новий ролик доводить, що нічого не змінюється.

Цього разу в ефірі ток-шоу один з пропагандистів знову почав розмови про ядерну зброю, але, цього разу погрожували Не Україні, а Фінляндії та Швеції, які прийняли рішення стати частиною НАТО.

Перший заступник голови комітету Держдуми РФ з оборони Олексій Журавльов заявив, що світу потрібно приготуватися, якщо буде хоч якась загроза їх державі. Вони більше не можуть нічим загрожувати.

Російська пропаганда
Російська пропаганда

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Шведам і фінам треба розуміти прості речі: ми з ними будемо в прямому бойовому зіткненні тільки в одному випадку — якщо у нас буде війна з НАТО! А війна з НАТО-вона буде не з якимись безпілотничками! Вона буде ядерною!", - заявив Олексій Журавльов в ефірі пропагандистського ток-шоу "60 хвилин".

Після цього він ще раз зазначив, що їм без різниці скільки країн знищувати. У такий спосіб пропагандист прокоментував бажання Фінляндії та Швеції стати частиною НАТО.

Полонені орки. Фото: Telegram
Полонені орки. Фото: Telegram

В черговий раз росіяни пробивають дно своїми заявами. Після явної поразки в Україні, яка все ще триває, їм не залишається нічого, як тільки погрожувати.

Крім того, після того як Україна поставила на паузу переговори, окупанти відразу активізувалися, і перші заговорили про їх продовження.

Ядерна зброя - фото 24 канал
Ядерна зброя - фото 24 канал

Нагадаємо, що збожеволілий Лукашенко підписав закон про смертну кару за замах на вчинення теракту: вже звинуватили опозицію

Раніше повідомлялося, що в "ДНР" вирішили, що буде на місці заводу" Азовсталь " у Маріуполі: навмисно почали знищувати

Також, пенсіонер врятував життя 1800 українців, яких наздогнала війна