Радник офісу президента України Олексій Арестович розповів, чи очікувати українцям незабаром ядерного удару. Зокрема, він розповів про столицю.

Таку думку він висловив під час чергового спільного ефіру з Марком Фейгіним на його YouTube-каналі.

На думку радника офісу президента України, ядерного удару по Києву не може бути, і посольство Сполучених Штатів Америки свої поверненням дали прекрасно це зрозуміти, і тим самим заспокоїли мільйони людей.

Олексій Арестович, фото з соцмереж
Олексій Арестович, фото з соцмереж

"Христина Квін (тимчасова повірена у справах США в Україні) сьогодні повернулася з американськими дипломатами в посольство Сполучених Штатів до Києва, чим остаточно закрила питання можливого ядерного удару по Києву. Мене всі запитують і не тільки мене – буде ядерний удар по Києву чи ні, полетять ракети чи ні. Нарешті, Христина Квін дала відповідь – не буде по Києву ядерного удару", - розповідає Олексій Арестович.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

ядерна зброя
ядерна зброя

Саме тому він закликав українців не вестися на «страшилки», які останні дні поширюються по мережі. На думку "диванних експертів", статися це може саме 9 травня, на День Перемоги в Росії.

Американське посольство. Фото: DW
Американське посольство. Фото: DW
Американське посольство. Фото: DW

Інформаційно-психологічні провокації триватимуть більше, частіше. І до круглих дат, і не до круглих дат. Саме тому не можна відриватися від реальності.

Справа в тому, що в неділю, 8 травня дипломати США почали свою підготовку по поверненню посольства до Києва. На думку багатьох це поворотна подія, яка вказує на безпеку.

Нагадаємо, що військові рф напиваються і ріжуть один одного, почалася їх самоліквідація

Раніше повідомлялося, що "кадирівці" прийшли до російських військових помолитися і вкрали у них зброю

Також, Українець до війни ставив п'єси в театрі, а тепер з колегами сидить в окопі