Відомий український політолог Юрій Романенко вирішив висловитися стосовно нової заяви російської пропагандистки Маргарити Симоньян. Вона загрожує ядерною зброєю.

Новий пост був опублікований в Telegram-каналi українського державного діяча, i відповів він їй вкрай різко.

Справа в тому, що вибухи в Бєлгороді, а також сирени і ППО вкрай злякали росіян, тому вони вирішили звернутися до української сторони, яка до цього не має ніякого відношення.

За словами Маргарити Симоньян у всьому винні англійці, які дали дозвіл українцям вести бойові дії на території рф. Це розлютило їх, і вони почали погрожувати повним знищенням України, а також ядерною зброєю. Юрій Романенко не стримався, і дав розширену відповідь.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Спочатку ти лізеш в іншу країну, потім, коли ти отримуєш по хлібалу в цій країні, починаєш волати, що так не чесно і починаєш погрожувати, що вдариш ядерною зброєю. Однак, і ця загроза ядерного удару не працює, то що? Симоньяни десь всередині відчувають, що щось пішло не так і це "не так" конкретно торкнеться їх. А взагалі, жителі Росії, звикайте" - йдеться в повідомленні під постом.

Зокрема, це стосується жителів Курська, Воронежа, Ростова, Брянська, а також тимчасово окупованих Севастополя, Сімферополя, Луганська, Донецька, і так далі. Російські окупанти продовжать провокації з обстрілом міст, які межують з Україною, а також тих, які вони окупували.

Юрій Романенко
Юрій Романенко

Під кінець політолог зазначив, що Україна із Заходом змусить Російську Федерацію заплатити за всіма рахунками.

"Рахунки будуть величезні, криваві і будуть виставлятися, поки Росія не приповзе на череві. Або не завалиться " - підсумував автор.

Нагадаємо, що Юрій Романенко застеріг від неоднозначної реформи: населення і бізнес відчують тиск

Раніше повідомлялося, що експерт закликає відновлювати економіку вже зараз

Також, окупантам нагадали, що їх чекає на українській землі, в Каховці з'явилися листівки