Стало відомо про те, що в російській армії почав панувати пошук так званих "козлів відпущення", а також вони намагаються приховати винних у військових злочинах.

Про це стало відомо завдяки новій інформації від британської розвідки, яка була опублікована на офіційному акаунті Міністерства оборони Великобританії в соціальній мережі Twitter. Вони регулярно діляться новими подробицями про російське вторгнення.

Не можна не відзначити того факту, що за останні кілька тижнів в російській армії прийняли рішення звільнити кілька генералів. Всьому виною провали у війні.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Серед них генерал-лейтенант Сергій кисіль-командир елітної 1-ї гвардійської танкової армії, і виною провалв взяття Харкова. Також, віце-адмірал Ігор Осипов-командир Чорноморського флоту за утоплення ракетного крейсера "Москва" в квітні цього року.

Начальник генерального штабу Герасимов поки що зберіг свою посаду, проте по всій видимості російський диктатор Путін вже не довіряє йому.

Британська розвідка, фото: Twitter
Британська розвідка, фото: Twitter

У розвідці зазначають, що культура приховування винних і пошук "козлів відпущення", ймовірно, поширена в російській військовій системі і в сфері безпеки. Не можна пройти повз той факт, що причетні до військових злочинів, зараз намагаються уникнути особистої відповідальності за невдачі.

Підбитий генерал рф. Фото: Telegram
Підбитий генерал рф. Фото: Telegram

Крім того, найближчим часом очікується додаткове навантаження на модель командування і контролю, так як зараз все частіше ключові рішення лежать на начальниках.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що по одному кожні два дні: путінське вторгнення забрало життя 42 російських полковників

Раніше повідомлялося, що Лукашенко заборонив продаж і поширення романа Оруелла "1984" - був у білорусів серед топ-бестселерів

Також, російські окупанти почали підготовку до курортного сезону на Арабатській стрілці: змушують підприємців працювати