Стало відомо про те, що стоїть за раптовим перекиданням військ в Білорусі. Чи потрібно побоюватися українцям, і чи почнуть білоруси своє вторгнення.

Про це стало відомо завдяки новим повідомленням від британської розвідки, яке було опубліковано на офіційному акаунті Міністерства оборони Великобританії в соціальній мережі Twitter.

Там зазначають, що військові навчання в Білорусі, Підготовка до яких почалася в травні, можуть стати таким собі "прикриттям" для російських окупантів в Україні. У такий спосіб вони спробують приховати безчинства російської армії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Російський диктатор Путін буде створювати напругу на північних кордонах країни, щоб його армія в цей час змогла пересуватися в інших регіонах.

"На даний момент загрози від білоруських Сухопутних військ, які переміщуються по країні, для України не виходить. Подібні навчання, які зараз організовуються, є "сезонною нормою" для Мінська — зазвичай в кінці травня Білорусь закінчує цикл зимових тренувань " - йдеться в британській розвідці.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

При цьому, в теорії це створює величезну напругу, адже. Збройні сили знаходяться неподалік від українського кордону На це і робить ставку російський диктатор.

Російські окупанти розраховують на те, що частину підрозділів ЗСУ відкинуть з Донбасу або півдня ближче до північних кордонів. Терміни, коли можливі провокації або початок нагнітання обстановки, в Лондоні поки не позначили.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що у Мелітополі колаборанти стали частиною окупантської армії.

Раніше повідомлялося, що Олексій Арестович розповів про нову фазу російського вторгнення: є три варіанти розвитку подій

Також, Міноборони показало захисниць, які тримають на своїх плечах Харків