Стало відомо про те, що переговори України з Росією зараз стоять на паузі, і причин для цього кілька. При цьому, цілком ймовірно незабаром вони будуть відновлені, але вже на новому рівні.

Про це стало відомо завдяки новій заяві радника голови офісу президента України Михайла Подоляка під час телемарафону. Раніше про це говорили і російські політики, але офіційних підтверджень не було.

Михайло Подоляк. Фото: Youtube
Михайло Подоляк. Фото: Youtube

Михайло Подоляк дійсно підтвердив, що на сьогоднішній день переговори стоять на паузі.

"Чому? Причин кілька. Росія не демонструє ключового розуміння сьогоднішніх процесів у світі. І своєї вкрай негативної ролі. По-друге, Росія не розуміє, що в будь-якому сенсі війна йде вже не за правилами, графіком або планами Росії. Опір України і опір професійний тільки наростає. Тому ніяких цілей РФ не досягне " - йдеться в заяві радника глави офісу президента.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Переговори України і рф в Туреччині
Переговори України і рф в Туреччині

Також, однією з причиною є той факт, що росіяни ніяк не можуть відмовитися від пропаганди нагнітання, і їх політична верхівка продовжує боятися говорити правду.

Зараз окупанти будуть все сильніше відчувати на собі всі пакети міжнародних економічних санкцій, і можливо тільки тоді одумаються. А, поки що, і далі втрачають залишки своєї репутації.

Михайло Подоляк, фото: скріншот
Михайло Подоляк, фото: скріншот

Далі Михайло Подоляк зазначив, що в майбутньому переговори відновляться, і модератором їх стане президент Україн Володимир Зеленський. Коли саме це станеться-неможливо передбачити.

Нагадаємо, що в Києві заявили про наміри повернути Крим у рідну гавань-без цього війна не закінчиться

Раніше повідомлялося, що вдячний Зеленський записав окреме відео захисникам України за відвойований рубіж

Також, Михайло Федоров показав, як у Росії реагують на смерть окупантів їхні близькі