Михайло Подоляк висловив свою думку щодо російського бомбардування українських міст, в коментарі про хід переговорів.

Михайло Подоляк, радник керівника Офісу Президента, розповів своє бачення російської агресії на Україну. У своєму інтерв'ю, розміщеному на сайті Офісу Президента, Подоляк зазначає, що переговори йдуть дуже повільно та складно.

Михайло Подоляк. Фото: YouTube
Михайло Подоляк. Фото: YouTube

За словами Подоляка, за 21 день вторгнення вся Україна стала тотально антиросійською.

За слвоами Подоляка, якщо раніше 30–40% населення досить нейтрально і навіть у чомусь позитивно ставилося до Російської Федерації, готово було до якогось діалогу, то через "спецоперацію" 99% населення України стала тотально антиросійською. Тепер, звичайно, всі ці гуманітарні проблеми, проблему мов та інше буде обговорювати дуже важко.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Російська Федерація вторглася. Причому парадокс: бомбила не Західну Україну, а основні руйнівні удари припали по містах Східної України, де до 24 лютого дійсно існували більш-менш проросійські настрої", - зазначає Подоляк.

На його думку, те, що росія завдала масовані удари по житлових кварталах, де живе російськомовне населення було очевидною помилкою.

"Ви розумієте абсурдність? "Ми зараз змусимо вас полюбити російську мову, розбомбивши". Це виглядає просто безглуздо".

Нагадаємо, раніше улюблений заспокоювач українців Арестович став персоною "нон-грата" в Білорусі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Росії почали вираховувати винуватців і вже заарештували заступника директора Росгвардії.

Також "Знай.ua" писав, що окупанти шукають українські патрони для самострілів, щоб втекти в госпіталь.