Як відомо, вже багато років російська влада повністю контролює Придністровську Молдавську Республіку. Однак, у них немає до цієї території абсолютно ніякого підходу.

Про це висловився керуючий Головного управління розвідки у своєму новому інтерв'ю.

Саме через те, що росіяни не мають ніякого підходу до Придністров'я, ця територія є для них величезною проблемою.

Придністров'я. Фото: скрін youtube
Придністров'я. Фото: скрін youtube

"Кордон з одного боку з Молдовою, з іншого – з Україною. І як би вони там не кричали, нічого серйозного вони там зробити не можуть. Ті підрозділи, які знаходяться в Придністров'ї, це і є вся їхня сила, а їх приблизно 1,3 тис.осіб. Це російські офіційні війська в цьому регіоні", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Великої загрози від них немає, однак, це величезний фактор дестабілізації для Румунії, Молдови, а також України.

Придністров'я
Придністров'я

Військовий експерт Сергій Герасимчук раніше озвучив не найсприятливіший прогноз для Молдови, якщо російська армія зважиться на захоплення нових територій. За підтримки агресора вони можуть захопити Кишинів.

"Мої Молдавські колеги кажуть, що оборона Кишинева триватиме не більше двох годин, - це час, який потрібен для того, щоб від адміністративного кордону з Придністров'ям до Кишинева дісталися війська", - говорить він.

Військові, фото: Facebook
Військові, фото: Facebook

Останнім часом на території окупованого Придністров'я помічені заворушення, в яких звинувачують українську сторону. У зв'язку з цим багато країн закликають своїх громадян покинути цю територію.

Нагадаємо, що Олексій Арестович розповів, яке "соціальне дно" їде в Україну і назавжди залишається тут

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський розповів про перемогу України, мужні герої її наближають

Також, молодий командир вміло керує повітряно-десантною бригадою і знищує окупантів на фронті