Стало відомо про те, що окупантські війська намагаються прорватися в Слов'янськ і Краматорськ. Це їм потрібно для того, щоб взяти Збройні Сили України в кільце, але ті тримають сильну оборону.

Про це стало відомо завдяки розвідці Британії, дані якої публікують на офіційному акаунті Міністерства оборони в соціальній мережі Twitter.

Окупанти з так званих "Л/ДНР" почали перекидати всі свої сили для того, щоб прорватися в Слов'янськ і Краматорськ, що в Донецькій області. Поруч з цим населеними пунктами вони планують взяти в кільце військових Збройних сил України, однак, це зробити їм не вдасться.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Першочерговим завданням на цьому напрямку є оточення українських сил в районі проведення операції об'єднаних сил, відключення їх від підтримки або підкріплення з боку частин на заході країни", — йдеться в повідомленні.

Також, за інформацією розвідки, Збройним силам України вдалося запобігти спробі форсувати річку Сіверський Донець на Донбасі, у зв'язку з чим російські окупанти зазнали колосальних втрат в особовому складі, а також позбулися величезної кількості техніки.

Британська розвідка, фото: Twitter
Британська розвідка, фото: Twitter

Що стосується розгорнутої понтонної переправи, то в розвідці цей маневр називають досить ризикованим, і може дозволити на жаль досягти росіянам поставленим цілям. Однак, наші захисники зроблять все від себе залежне, щоб цього ніколи не сталося.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що евакуював людей під кулями російських загарбників — оперний співак Сергій Іванчук отримав 5 поранень

Раніше повідомлялося, що окупанти влаштовують масові бунти, аби не вступати в бої: на перевиховання відправляють "досвідчених карателів"

Також, окупанти після колосальних втрат в Україні почнуть відправляти в гарячі точки випускників училищ-ГУР МО