Російським пропагандистам прийшла нова методичка, і тепер вони починають розповідають, чому Збройні Сили України дають потужну відсіч їх армії.

Не так давно на одному з порталів росіян вийшов матеріал стосовно того, в чому ж секрет української армії. Наші солдати так добре воюють, що російській пропаганді доводиться робити звіт перед своїми читачами, чому вони зазнають поразки на фронті.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

У матеріалі вони ніби натякають, що не змогли за три місяці домогтися ніяких успіхів на українських територіях, а також закінчити як вони це називають "спеціальну військову операцію", тому що не вміють вести бій.

Російська пропаганда, фото: скріншот
Російська пропаганда, фото: скріншот

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Звичайно ж, безпосередньо вони про це говорити не стали, і подали матеріал в ключі, що Збройні Сили України працюють під керівництвом американців.

З цього пізніше зробили мем, і знайшли той самий прихований підтекст, який хотіли донести пропагандисти до всього народу.

Пропагандисти, фото: скріншот з відео
Пропагандисти, фото: скріншот з відео

"Просто бий російського солдата, фанатичного фашистського офіцера, і все".

Вони раніше вже почали розповідати по телебаченню, що спочатку був план програвати, щоб втягнути в гру НАТО. Також, українська розвідка дізналася, що вони почали подавати програш своєму народові, як не війну з українцями, а як потужне протистояння з усім світом. Мовляв зараз там проти росіян бореться весь світ, а вони такі бідні-нещасні змушені захищатися.

Пропагандисти, фото: скріншот з відео
Пропагандисти, фото: скріншот з відео

Коли саме вони зрозуміють, що ніяких успіхів їм тут не бачити, і вирішать вивести війська - невідомо, але, судячи з риторики, таке рішення має місце бути. Просто вони обмірковують, як це піднести, щоб не сильно зганьбитися перед своїми.

Нагадаємо, що ламають техніку і саботують накази — Кім розповів про те, як російські солдати не хочуть потрапити в м'ясорубку від ЗСУ

Раніше повідомлялося, що Папа Римський зустрівся з дружинами бійців "Азовсталі": моляться про швидке возз'єднання сімей

Також, окупанти намагаються приховати сліди своїх злочинів в Україні: вимагають від керівництва захисту