У Росії вже почали розуміти, що Путін почав повномасштабну війну проти України, яку йому не виграти. Тікати з "потопаючого корабля" почали навіть найзатятіші російські пропагандисти. Так, УНІАН в telegram повідомляє, що ведуча російського пропагандистського НТВ Лілія Гільдєєва втекла закордон і дистанційно написала заяву про звільнення.

Російські пропагандисти є одними із співучасників злочинів Путіна проти українського народу. Вони вводять в оману простих росіян, вихваляючи військові злочини, які творять російські війська на території незалежної України.

Лілія Гільдєєва. Фото: скрін youtube
Лілія Гільдєєва. Фото: скрін youtube

Так, одна з провідних пропагандистського НТВ Лілія Гільдєєва, яка працювала на телеканалі з 2006 року, виїхала з РФ і написала з-за кордону заяву про звільнення. Вона зізналася, що спочатку боялася покинути країну, але незабаром зважилася на цей крок.

Скрін telegram
Скрін telegram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Спочатку поїхала, боялася, що просто так не відпустять, потім написала заяву", — розповіла вона.

Раніше Знай писав, у Москві паніка через поразку у війні проти України: продовжувати далі не можна, Росії все гірше і гірше. Журналіст-розслідувач припустив, як довго триватиме війна в Україні.

Також ми писали, українських дітей, які втекли від війни, в школі Італії зустріли оплесками: без сліз і не поглянеш.

Нагадаємо, прикордонники зізналися, яким чоловікам можна виїхати з України під час війни: без перук і "вагітності". Є категорії чоловіків, які можуть виїхати за кордон навіть у воєнний час.