Стало відомо про те, що окупанти почали відправляти на війну випускників училищ, а також починають боротьбу за переділ влади.

Про це стало відомо завдяки новій заяві Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Там розповіли, на що росіяни йдуть заради перемоги в Україні, якої їм ніколи не бачити.

Ситуація показує, що найближчим часом кремль не збирається закінчувати війну в Україні. Вони несуть тут колосальні втрати, і саме тому почали проводити "приховану мобілізацію". Проводять пропагандистську кампанію, а також направляють в гарячі точки випускників і курсантів військових училищ.

Росіяни, фото: ГУР МО
Росіяни, фото: ГУР МО

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У такий спосіб вони поповнюють склад десантних підрозділів, які на фронті зазнали значних втрат. Крім того, із запланованого на 25 червня випуску "Рязанського вищого повітряно-десантного командного училища ім. Маргелова " більшість випускників заплановано відразу відправити в райони оперативного призначення на території України.

"Також відомо, що у війні проти України ЗС РФ вже залучили майже 45% від кількості автомобілів бригад матеріально-технічного забезпечення (2600 з 6000). Решту прагнуть зберегти для логістичного забезпечення у разі виникнення інших надзвичайних ситуацій. В даний час парк автомобільної техніки окупанти намагаються поповнити за рахунок викрадених в Україні машин" - йдеться в повідомленні ГУР МО.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Також, зазначається, що провали у війні стали каталізатором для протистоянь всередині російського генералітету.

Мобілізація. Фото: Youtube
Мобілізація. Фото: Youtube

Нагадаємо, що улюблений "заспокоювач" українців Олексій Арестович захоплений героїчним протистоянням ЗСУ

Раніше повідомлялося, що після успішних контратак ЗСУ: Росія виводить залишки загарбників з Харківщини

Також, російські окупанти самі збирають проти себе докази і розвіюють міфи про "бідних солдатиків"