Зовсім недавно президент України Володимир Зеленський, інші політики і засоби масової інформації почали поширювати новину про те, що з території "Азовсталі" вдалося евакуювати всіх жінок, дітей і пенсіонерів.

Згодом з'являлася інформація про успішну евакуацію ще 173 осіб, які тільки-тільки дісталися про територію вільної України.

Маріуполь, фото: скріншот з відео
Маріуполь, фото: скріншот з відео

"Дякую за це всім героїчним захисникам "Азовсталі". Ціною трьох життів наших воїнів і шістьох поранених бійців вдалося дістати і вивезти мирних з території заводу. Збройні Сили України і полк "Азов" ціною надзусиль не тільки тримають оборону, а й рятують цивільних. А ворог в цей час б'є в спину. Цинічно, підступно, по-російськи", - говорилося в публікації Маріупольської міської ради.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Але воїни-герої з Маріуполя все одно не можуть підтвердити - всіх або не всіх мирних жителів врятувати з території "Азовсталі", так як хтось може перебувати під завалами. А зараз вони і зовсім повідомили, що під час останньої евакуації з оточеної території окупанти розвели 4-річну дитину Алісу з її матір'ю.

Дівчинка дісталася в Запоріжжі, а ось мама знаходиться невідомо де, у фільтраційному таборі "ДНР".

Нагадаємо, в Кабміні ухвалили рішення про проведення цільової мобілізації громадян для відновлення України після війни

Як повідомляв "Знай.ua", помер журналіст Максим Мединський, захищаючи Україну від окупанта з 2014 року: "Важливо не боятися"

Знай.ua писав, українець до війни ставив п'єси в театрі, а тепер з колегами сидить в окопі: "Все злилося в "День бабака"