Путін може застосувати хімзброю проти росіян, щоб звинуватити Україну.

Ексглава МВС Арсен Аваков заявив, що жертвами провокації можуть стати жителі Брянської, Курської, Бєлгородської, Воронезької та Ростовської областей. Це прикордонні регіони, мешканці яких вже потерпають від путінської агресії, згадати лишень постійні пожежі, які трапляються на підприємствах цих областей.

путін. Фото: Youtube
путін. Фото: Youtube

Розрахунок на те, що жертви серед мирного населення зможуть згуртувати населення та виправдати офіційне оголошення війни та загальну мобілізацію.

Можливі провокації. Фото: Youtube
Можливі провокації. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

За словами Авакова, Путін обговорює опрацьовані під керівництвом Патрушева, плани провокацій, в тому числі і з використанням хімічної зброї проти мирного населення РФ в Брянській, Курській, Бєлгородській, Воронезькій і Ростовській областях — з метою звинуватити в цих злочинах Україну.

Хімзброя. Фото: Youtube
Хімзброя. Фото: Youtube

Розрахунок на те, що жертви серед мирного населення здатні згуртувати Росію і виправдати офіційне оголошення війни і загальну мобілізацію.

Рашисти розраховують, що такі жертви в РФ підстьобнуть бажання воювати у деморалізованих російських військ на фронті.

"Патрушев пропонує Путіну розглядати вищесказані провокації із застосуванням хімічної зброї як виправдання для можливості завдати ядерного удару", - пише Аваков.

Нагадаємо, раніше росіяни шиють українську форму, щоб провести чергову провокацію проти українців у Токмаку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українка з Бучі благала окупантів застрелити її слідом за чоловіком.

Також "Знай.ua" писав, що окупант у розмові з матір'ю зізнався у причетності ФСБ до тортур українців