Стало відомо про інциденти, які сталися в Російській Федерації. Вони вербують дітей під "нові тренди", і роблю їх частиною пропаганди.

Справа в тому, що жінка привела свою дитину в перукарню, і йому зробили зачіску з російською свастикою. При цьому, згоди матері не запитали, і назвали це"блискавкою".

Сталося це в одному з російських міст. У ТРЦ" Веселка " є перукарня, куди жінка вирішила привести свою дитину. Вона вкрай швидко про це пошкодувала, адже результат себе не виправдав. Вони стриглися там і раніше, але, в цей щось пішло не так.

"Ситуація жахлива!!! Перукар мені сказала" Ідіть", ну я спокійно довірилася їй і пішла. І дура (((((((Прийшла моя дитина і я просто сторопіла! Йому на скроні поголили Z, навіщо????????????"- йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Вона не просила, а в нинішніх реаліях вважає це зайвим. Особливо для дитини. Майстер відразу почала виправдовуватися, і показувати свою неосвіченість. Мабуть, всі "Z-шники" такі, пропаганда сильно вплинула на мозок.

Російська пропаганда, фото: Instagram
Російська пропаганда, фото: Instagram

"Мені сказали це блискавка, другий майстер взагалі висловилася, що Z пишеться в іншу строну🤣 і краще б не ганьбилася" - продовжила жінка. В результаті їй повернули гроші за цей кошмар, але при цьому з матюками.

Російська пропаганда, фото: Instagram
Російська пропаганда, фото: Instagram

Мати дитини не знімає з себе відповідальності, і наступного разу буде контролювати всі процеси. Однак, вважає вчинок майстра неправильним.

Нагадаємо, що експерт вказав, кому і чому краще закрити рот

Раніше повідомлялося, що Володимира Путіна обділили папірцем на параді і випустили лижників замість військових

Також, письменник Мартін Брест пояснив, чому українцям треба припинити планувати життя на місяць вперед