Стало відомо про те, що українців змушують приймати громадянство неіснуючих республік. У разі відмови обіцяють масові репресії.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Головного управління розвідки Міністерства оборони України. У соціальних мережах вони розповіли про провокацію, яку готують російські окупанти.

Справа в тому, що вони почали проводити профілактичні бесіди з людьми, які втратили будинок, і все інше майно в ході війни. Російське керівництво змушує їх оформити громадянство псевдо республік у такий спосіб вони набирають так звану масовку з людей, які "чекали цього порятунку". Тих, хто вирішить відмовитися від цього очікують репресії.

"Біженці" з "ЛНР" і " ДНР". Фото: скріншот youtube
"Біженці" з "ЛНР" і " ДНР". Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"В окупованому місті Сорокине (Луганська область) розпочато процеси оформлення паспортів "ЛНР" щодо українських громадян, переміщених з нещодавно захоплених територій. Люди позбавлені будинків, майна і грошей. Тому змушені погоджуватися на ці умови, адже тільки так можна отримати виплати в рублях, продуктові набори та медичну допомогу. З людьми проводяться "профілактичні бесіди". Повідомляється, що у разі відмови набуття громадянства псевдореспубліки – люди втратять будь-які засоби до існування і до них будуть застосовані репресивні заходи", - йдеться в повідомленні.

Велика частина співробітників правоохоронних органів псевдо республік були відправлені в зону бойових дій, що розташовані на території Донецької, Запорізької, а також Херсонській областях.

Голосування в "ДНР", фото ДАН
Голосування в "ДНР", фото ДАН

Вони роблять все для того, щоб отримати якусь перемогу до 9 травня, і принести російському диктатору. Однак, весь світ розуміє, що все це спектакль, і на кого він розрахований - невідомо.

Вибори ДНР
Вибори ДНР

Нагадаємо, що в США розповіли про свою роль у потопленні крейсера "Москва"

Раніше повідомлялося, що Польща відгородилася від диктаторської Білорусі 5-ти метровим металевим парканом

Також, ЗСУ показали, як знищують російські танки, техніку і викурюють окупантів з окопів