На думку начальника Головного Управління Розвідки Кирила Буданова, існує всього два варіанти закінчення війни, обидва не на руку путіну.

"Перший, це поділ росії на три і більше частини. Другий - відносне збереження територіальної цілісності рф при зміні керівництва країни. В останньому випадку новий керівник скаже, що рф ні до чого у всіх цих процесах, був винен хворий диктатор", - зазначив начальник ГУР в інтерв'ю НВ.

Він зазначив, що у другому варіанті розвитку подій, росія віддасть всі окуповані нею території — від островів Японії до Кенігсберга нинішній Калінінград, що належить Німеччині.

Кирило Буданов впевнений, що більшість військово-політичного керівництва росії це знає. Тому поки пропагандисти нагнітають провокують та нагнітають ненависть до українців, влада рф проводить інтенсивні діалоги з західним світом.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Вони бояться втратити свої статки. І вони розуміють, чим це дуже швидко для них закінчиться", - зазначив начальник ГУР.

Також очільник розвідуправління зазначив, що для путіна нема шляху назад, попри те, що однією зі стратегій було надання йому кроки для відступу. Адже для усього світу він залишиться злочинцем. "Це його кінець, він сам себе загнав у глухий кут", - зазначив Буданов.

Нагадаємо, раніше Сергій Лавров порівняв Зеленського з Гітлером, і зробив винними євреїв.

Як повідомляв портал "Знай.ua", росіяни вивозять тіла окупантів вночі маленькими партіями, щоб не налякати місцевих.

Також "Знай.ua" писав, що СБУ вирахувала імена 900 окупантів, які творили звірства в Київській області.