Стало відомо про те, що Фінляндія почала перекидати до кордону з Росією важке озброєння. Готуються до можливих провокацій з боку агресора, адже як показує практика - вони готові на все.

У мережі з'явився ролик того, як фінська військова техніка пересувається по країні, і рухається в бік російського кордону. Таке рішення ухвалили у місцевому Міністерстві оборони.

У напрямку фінсько-російського кордону вже були відправлені два залізничні склади, що повністю завантажені військовою технікою.

Зафіксовано пересування кілька десятків танків Leopard і бронемашин піхоти. Крім того, багато хто відзначає, що Фінляндія відправила чи не половину всіх своїх бронетанкових військ, які у них є в наявності на даний момент.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

При цьому, ніяких офіційних заяв з боку Фінляндії немає, і відправку військової техніки до російського кордону вони ніяк не коментує.

Прапор НАТО і країн членів Альянсу. Фото: скрін youtube
Прапор НАТО і країн членів Альянсу. Фото: скрін youtube

Пов'язане таке рішення може бути з прагненням країни вступити НАТО. Після того, як Російська Федерація вирішила напасти на Україну, почали з'являтися розмови, що Фінляндія заради своєї безпеки може подати заявку в альянс вже найближчим часом. Трапиться це може вже в середині травня, і таке рішення злить російську сторону, адже вони вважають, що НАТО розширюється не просто так, а хочуть знести країну з лиця землі. Саме тому вони і почали повномасштабне вторгнення в Україну, яка також мала раніше наміри вступити в НАТО.

Відведення російських військ, скріншот
Відведення російських військ, скріншот

Глава відділу оборонної політики Міноборони Фінляндії Янне Куусела заявив, що якщо Фінляндія стане членом НАТО, то війська будуть направлені в країни Балтії.

НАТО, фото: вільне джерело
НАТО, фото: вільне джерело

Нагадаємо, що захист для чотирилапих захисників — кінологи з США передали броник для прикордонних вівчарок

Раніше повідомлялося, що окупанти в Луганської області продовжують знищувати все на своєму шляху

Також, українець за 23 роки життя став двічі батьком, і знищив три десятки ворожих танків