Стало відомо про те, що міністри оборони країн НАТО і ЄС вирішили провести екстрену зустріч по Україні. Які питання обговорять в першу чергу.

Про це повідомила делегація Великобританії в НАТО.

Міністри оборони країн-членів НАТО в черговий раз обговорять на нараді російське вторгнення в Україну. Крім того, там також будуть присутні делегації і Фінляндії, Швеції, Грузії та України.

НАТО, фото: вільне джерело
НАТО, фото: вільне джерело

Британська делегація зазначає, що на даній зустрічі вони також хочуть торкнутися теми довгострокових наслідків війни для самої організації.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Обговорення російського вторгнення в Україну і довгострокових наслідків для НАТО", - повідомляє в Twitter делегація Британії в НАТО.

Варто відзначити, раніше Володимир Зеленський визнав, що Україні не увійти в НАТО, і там це прекрасно дали зрозуміти після повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Всі обіцянки були марні.

ПРАПОРИ УКРАЇНИ І НАТО. ФОТО: МЗС УКРАЇНИ
ПРАПОРИ УКРАЇНИ І НАТО. ФОТО: МЗС УКРАЇНИ

"Зрозуміло, що Україна не є членом НАТО. Ми це розуміємо. Ми адекватні люди. Роками ми чули про нібито відкриті двері, але вже почули про те, що нам туди не Увійти. І це правда, і потрібно це визнавати. Я радий, що наш народ починає це розуміти і розраховувати на себе і на наших партнерів, які нам допомагають" - говорить український гарант.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Війна в Україні триває вже три тижні, і бійці ЗСУ посилено обороняють українські території, а ворог в особі Росії тим часом несе величезні втрати як в особовому складі, так і щодо військової техніки.

Нагадаємо, що у Путіна вирішили ввести відповідні санкції проти президента США і осоромилися: переплутали Байдена з його покійним батьком

Раніше повідомлялося, що ЗСУ розгромили всі вертольоти окупантів під Херсоном: звезли техніку вдруге

Також, воїни ЗСУ позбулися 40% російських військ на війні: усюди "біжать", відправляють курсантів на фронт