Відомий американський військовий експерт вирішив висловитися про п'ять можливих ядерних сценаріїв з боку Російської Федерації. Чого можна очікувати від її влади.

Військовий експерт зі Сполучених Штатів Америки Джозеф Сиринчоне каже, що ядерний сценарій в принципі малоймовірний, проте існує відразу п'ять різних сценаріїв.

"Ми повинні публічно обговорювати варіанти, щоб Західна громадськість повністю розуміла ризики і могла мати право голосу у відповідях", - сказав експерт.

Ядерна зброя - фото 24 канал
Ядерна зброя - фото 24 канал

У першому випадку удар відбудеться по Чорному морю, і стане він демонстраційним. В такому випадку ніхто не постраждає, і не буде руйнувань.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У другому випадку росіяни можуть вдарити по військовому об'єкту в Україні. Використовувати для цього будуть зброю невеликої потужності.

ядерна зброя
ядерна зброя

У третьому сценарії російський диктатор вирішив влаштувати "другу Хіросіму". Ці дії в підсумку точно будуть покарані НАТО і США, коштуватиме десятки тисяч жертв.

Ядерний удар Росії по об'єкту НАТО. У цьому випадку Путін отримає потужну і масовану відповідь.

Ну і в останньому випадку, поки що самому малоймовірному, Кремль прийме рішення завдати удару по Сполучених Штатах Америки. Це буде найвідчайдушніший крок, зі спробою ліквідувати американський уряд. Виключати цей варіант зі сценаріїв не можна, так як він може бути найнебезпечнішим.

Ядерна зброя РФ
Ядерна зброя РФ

Залишається сподіватися, що хоча б трохи У Путіна розуму в голові залишилося, і він не стане використовувати ніяку зброю. Це зашкодить тисячам людей.

Нагадаємо, що герої батальйону "Сармат" відбили атаку окупантів рф на Донецькому напрямку

Раніше повідомлялося, що окупанти рф панічно бояться згадки про Чорнобаївку, Арестовичу буде з чого сміятися

Також, в Маріуполі окупанти забрали вдвічі більше життів українців, ніж фашисти під час Другої світової війни-мер Бойченко