Відомий український політтехнолог і радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк відреагував на чергову витівку російської влади, яка не може вгамуватися і припинити поширювати брехливі факти.

Російські ЗМІ активно пишуть про те, що російські окупанти виконали своє "спецзавдання" і вже повністю захопили Маріуполь, де насправді по сьогоднішній день українські бійці мужньо ведуть битви. Тільки от з одним уточненням, що завод "Азовсталь" їм взяти не вдалося.

Що послужило приводом для такої новини невідомо, адже українська армія вдало відбиває атаки рашистів і не забуває захищати заблокованих в місті маріупольців, які ховаються в підвалах з початку бойових дій.

Пожежа на "Азовсталі" в Маріуполі
Пожежа на "Азовсталі" в Маріуполі

Радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк не стримався і прокоментував дану новину, назвавши її черговим фейком. Також у своїй публікації в соцмережі Twitter він уточнив, що завод "Азовсталь" - це лише мала частина Маріуполя. І щоб захопити місто, їм доведеться ой як постаратися. Грубо кажучи, Подоляк просто висміяв чергове "вкидання" росії.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Взяли місто? Ага. Фейкова країна, фейкові перемоги", - написав Подоляк.

Скріншот з Twitter, Михайло Подоляк
Скріншот з Twitter, Михайло Подоляк

Нагадаємо, "Тепер облітають літаки": стало відомо, що над Молдовою раптово "закрилося небо"

Як повідомляв Знай.uа, в Великобританії "дали добро" Україні на нанесення ударів по об'єктах росії: "Це частина війни"

Також портал Знай.uа писав, що в посії заявили про обстріл у Білгородській області: звинувачують у причетності Україну