Стало відомо про те, що російські окупанти повністю заблокували виїзд з Мелітополя. Крім того, вони збираються незабаром провести там там призовну компанію.

Про це повідомили в Запорізькій обласній військовій адміністрації. Більш того, російські окупанти почали розсилати місцевим жителям повідомлення для того, щоб за допомогою пропаганди впливати на їх рішення.

Окупанти, фото Антикор
Окупанти, фото Антикор

У повідомленнях повідомляють, що нібито українська армія планує обстріляти звичайних людей, які спробують покинути місто. Звичайно ж це неправда, і нашим людям від ЗСУ нічого не загрожує, і ніколи нічого не загрожувало.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Звичайно, це абсолютна брехня, але росіяни не вміють воювати чесно, тому застосовують саме фейки і неправдиві звинувачення", — заявила влада області.

Крім того, російська влада хоче провести серед місцевого населення примусову мобілізацію, і мародерствують у тимчасово окупованій Михайлівці. Крадуть у місцевих жителів транспортні засоби, а також всі дорогоцінні речі.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

"Окупанти продовжують розвішувати свої червоні прапори на адміністративних будівлях тимчасово захоплених ними територій. Так сталося сьогодні у Василівці. На будівлі міської ради росіяни замінили прапор України триколором, а також схиляють українських чиновників до співпраці" - продовжують в ОВА.

Запорізька ОВА, фото: скріншот
Запорізька ОВА, фото: скріншот

Вранці вівторка, 26 квітня було завдано ракетного удару по Запорізькій області, але, поки що це всі подробиці, які надали у військовій адміністрації.

Нагадаємо, що окупант завів щоденник на війні з Україною, але дописували його вже воїни ЗСУ

Раніше повідомлялося, що "мер" Маріуполя не захотів відновлювати "Азовсталь" після щоденних бомбардувань: ламати - не будувати

Також, ЗСУ збили ворожий винищувач Су-34 під Харковом-окупантам вдалося катапультуватися