У мережі з'явилася дуже важлива інформація, в якій йдеться про можливу військову допомогу Україні у війні проти росії. Стало відомо, що сьогодні, 26 квітня, в Німеччині відбудеться зустріч 40 міністрів оборони з різних країн.

Відповідну новину розмістили в Telegram-каналі "Верховна Рада України"

Потрібно нагадати про те, що Україні починають надавати військову допомогу не тільки країни Заходу. Америка і Великобританія показали всьому світу, як вони можуть, і допомагатимуть Україні в боротьбі за свою свободу і свободу всієї Європи.

"Міністри оборони 40 країн обговорять сьогодні в Німеччині питання надання військової допомоги Україні. Військова допомога Україні стане головною темою зустрічі Міністрів оборони понад 40 держав. Проведе зустріч на авіабазі Рамштайн у Німеччині глава Пентагону Ллойд Остін. За словами генерала Марка Міллі, голови Об'єднаного комітету начальників штабів ЗС США, головне завдання переговорів — синхронізація та координація військової допомоги Києву", - повідомляється в популярному месенджері.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Важливо визнати, що на цій зустрічі може зважитися багато чого. Постачання військового важкого озброєння можуть змінити хід цієї жахливої війни. Дуже сподіваємося, що міністри оборони зможуть прийняти одноголосне рішення, щоб допомогти Україні.

Нагадавши, у мережі повідомили, скільки грошей було виділено пенсіонерам у квітні.

Як раніше повідомляв портал "Знай", стало відомо, що Ілон Маск викупив Твіттер.

Також портал "Знай" писав, що у мережі повідомили про чергові втрати окупанта.