Глава Миколаївської ОГА записав нове ранкове відеозвернення. Віталій Кім зазначив, що ранок не особливо добрий, але зараз продовжують розбиратися.

Опубліковано воно в Telegram- і як завжди, віє надією. Незважаючи на складну ситуацію, чоловік намагається залишатися на позитиві.

"Доброго ранку, ми з України. Нк таке добре, але розбираємося, рятуємо... Мудаки рідкісні: дочекалися, поки вийдуть люди на роботу, вдарили в житловий будинок. А я проспав... але пощастило", - сказав він.

Поки що невідомо, чи є жертви і постраждалі серед цивільного населення.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Напередодні, в понеділок, 28 березня з'явилася інформація про те, що в результаті обстрілів з боку російських окупантів 29 осіб отримали поранення.

Віталій Кім. Фото: скрін youtube
Віталій Кім. Фото: скрін youtube

"На щастя, дітей серед постраждалих немає. Всі постраждалі доставлені в наші медичні установи і отримують необхідну допомогу".

Мітинг у Херсоні, фото: скріншот з відео
Мітинг у Херсоні, фото: скріншот з відео

Про це передавав керівник Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва.

На сьогоднішній день в лікарнях Миколаєва вже більше 300 чоловік, що постраждали від атаки окупантів.

Вже більше місяця місто тримає оборону, адже ворог намагається прорватися через місто до Одеси, але, як бачимо, ЗСУ виявилися набагато сильнішими, ніж вони думали.

"Взяти Одесу без взяття Миколаєва неможливо. Зараз стоїть питання про те, що росіян слід відкинути за межі Херсона. Там у них дуже хитке становище", - повідомив Віктор Ягун.

Нагадаємо, що ракета окупантів потрапила в будинок Вітольда Фокіна: був у ТКГ і "не помічав" росіян на Донбасі

Раніше повідомлялося, що ЗСУ зупинили ворога в усіх напрямках і проводять контратаки: Генштаб доповів про ситуацію на 34 добу протистояння

Також, воїнам ЗСУ вдалося "позбавити крилець" 8 літаків Росії і 3 вертольотів за 33 день війни: "тримаємо Стрій"