Глава Миколаївської ОДА Віталій Кім записав нове звернення до українців і розповів, як йдуть справи на ранок 16 березня. Ролик улюбленець українців опублікував на своїй сторінці в соцмережі facebook.

Віталій Кім заявив, що медицина на лінії фронту буде зміцнюватися, оскільки до них прибули військові медики з різних країн. Він додав, що на 16 березня заплановано багато справ, зокрема будуть розвозити їжу по селах, які були звільнені від російських окупантів.

Віталій Кім. Фото: скрін youtube
Віталій Кім. Фото: скрін youtube

"Доброго ранку. Ми з України! До нас приїхали військові медики з різних країн. Допомагатимуть нашим медикам. Буде навчання. Таким чином посилимо медицину на лінії фронту. Поповнюємо запаси, підсилюємо продовольство, підсилюємо наш захист. Сьогодні будемо висуватися з гуманітарним вантажем по селах, які звільнили наші військові. Також перевозимо людей на безпечну територію", - розповів Кім.

Віталій Кім додав, що з військової точки зору справи йдуть добре. Українські захисники відганяють російських окупантів, які тікаючи залишають техніку. Однак не обходиться без втрат і з нашого боку.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"З точки зору військової - добре йде робота. Не без втрат з нашого боку, але втрати ворога кратно вище. Ми рухаємося і женемо їх, відбираємо техніку", - підсумував він.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський підписав закон про націоналізацію російського майна в Україні: відповідатимуть за війну по повній. Новий законопроєкт був підписаний президентів. Стосується він майна окупантів.

Також ми писали, секретар РНБО Данилов зізнався, що в РФ вже змінилися 8 генералів: "вони у відчаї". Секретар РНБО розповів про окупантів, які в паніці

Нагадаємо, син радника Бориса Джонсона прибув воювати в Україну в якості добровольця: "Я навіть не сказав мамі". Він вирішив піти воювати після того, як побачив кадри бомбардування житлових будинків російськими окупантами.