Керівник Миколаївської обласної Військової адміністрації Віталій Кім поділився оперативною інформацією про ситуацію в області на понеділок, 21 березня. Своє традиційне звернення він опублікував на своєму телеграм-каналі.

"Понеділок-день важкий. Проїхався по області. Як у пісеньці» по полях, по полях синій трактор їде до нас " - в частині, де окупант не ступав на нашу землю, трактора в полях. У частині, де він відступив, займаємося розчищенням», - розповів Кім.

Він також заінтригував слухачів якимись " результатами того, що вже зробили мисливці і цивільні для оборони міста», але не став розкривати подробиць, посилаючись на секретність.

"Ворога спалимо, всього!", - пригрозив чиновник

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Ворог-сволота нас теж чує. Я так розумію, вони по нашому напрямку активізувалися, по місту – по деяких речах - ми тут теж плотненько працюємо. Ми вас знайдемо, ми вас всіх заарештуємо. Тому, будь ласка, поки є можливість, валіть з нашого міста ті, хто допомагає окупантам», - звернувся він до можливих колаборантів.

Віталій Кім. Фото: скрін youtube
Віталій Кім. Фото: скрін youtube

Кім також додав, що ворог залишає українським захисникам безліч боєприпасів, зброї і техніки, які потім використовуються проти нього ж.

Раніше Знай писав, російський окупант зізнався, що без жалю розстрілював житлові будинки: "По*й, що там мирні жителі".

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, Віталій Кім розповів, як російські окупанти на Миколаєві розстріляли гусака: "думав живим його з'їсть". Як розповів Віталій Кім, російські окупанти дуже налякані, і голодні.