Для того, щоб бити по тиловим містам, росіяни вдаються до комбінованих атак з багатьма видами озброєння.

Останні п’ять днів для українського населення стали дуже тривожними та страшними. У цей період ми пережили дві потужні атаки ворога. Від масштабного удару 29 грудня загинуло 50 мирних жителів різних міст України. 2 січня, у більшості, ракети на шахіди атакували Київ та Харків. Про те, що є метою таких обстрілів, розповіли військові експерти в коментарі "Телеграф".

Обстріл Києва російськими окупантами, скріншот: YouTube
Обстріл Києва російськими окупантами, скріншот: YouTube

Військовий аналітик Дмитро Снєгірьов розповів, що очевидно, вони мали на меті також вразити енергетичну інфраструктуру України, щоб дестабілізувати ситуацію. Таким чином не лише погіршиться економічна ситуація, але і посилиться психологічний тиск на цивільне населення. Саме тому географія терору – вся Україна. Вони хочуть показати, що сховатися від цього немає де. Але водночас ні про яку точність нанесення ударів мови не йде.

Обстріл Києва російськими окупантами, скріншот: YouTube
Обстріл Києва російськими окупантами, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Ціллю може стати будь-який цивільний об’єкт України. Також одним з головних мотивів – виявлення та виснаження нашого ППО, щоб потім його знищити. Тобто, комбіновані атаки здебільшого направлені на виявлення та знищення ППО, а заодно і ціль по цивільним. Спочатку – шахіди, потім протирадіолокаційна ракета, а потім балістика. Остання націлена на знищення ППО. Час підльоту такої ракети 7 хвилин, а за цей час перемістити установку досить складно.

Нагадаємо портал Знай інформував, окупанти знову підуть на Київ? Військовий пояснив, чому це може статися

Раніше на порталі Знай повідомлялося, боротьба за Україну замість кар'єри у США: парамедикиня Вікторія Гончарук не змогла стояти осторонь

Також, наш портал інформував, воїни ЗСУ живцем поховали окупантів у підвалі, які намагалися втекти від Bradley: "Простіше, ніж у полі"