Українська бойова машина піхоти Bradley живцем поховала російських оккупантів, які намагалися сховатися від неї у льоху.

Відповідне відео виставили бійці 47-ї окремої механізованої бригади ЗСУ на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook. Це, до речі, не перший подібний випадок.

Bradley, скріншот: Facebook
Bradley, скріншот: Facebook

На ньому видно, як кілька росіян спускаються у льох зруйнованого будинку в районі Авдіївки Донецької області, щоби втекти від української артилерії та безпілотників. Навколо одні руїни. Окупанти порівнюють усі наші міста із землею, "звільняючи" їх від хорошого життя.

Однак, на нещастя противника, замість снарядів та дронів-камікадзе до них навідався екіпаж Bradley. Проїхавшись дворами, БМП буквально зрівняла прибудову льоху із землею, внаслідок чого ворожі солдати були поховані під її руїнами.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Bradley, скріншот: Facebook
Bradley, скріншот: Facebook

"Намагаються захопити будь-який клаптик населеного пункту, тому що зимувати в підвалах простіше, ніж у полі. Але цього ми їм не дамо. Водночас забезпечимо "похоронними церемоніями", - заявляють воїни ЗСУ.

За всіх спроб ворога закріпитися на захоплених землях, ЗСУ послідовно звільняють населені пункти, вибиваючи звідти російські війська. Наше завдання— продовжувати їм у цьому допомагати.

Нагадаємо, скільки високоточних ракет залишилося у росіян: у повітряних силах назвали кількість

Як повідомляв "Знай.uа", два роки по підвалах заводу: з Авдіївки забрали 12 людей, які забули, як виглядає світло

Знай.uа писав, росіяни почали масований наступ:командувачі фіксують навалу по всій лінії фронту