Зараз ми розповімо неймовірну історію порятунку українського військовополоненого, яка стала можливою завдяки мужності та кмітливості бійців 95-ї десантно-штурмової бригади.

Під час чергового удару безпілотником по позиціях супротивника після знищення російських оккупантів оператор зауважив у траншеї пов'язаного українського солдата. Не гаючи часу, він почав привертати його увагу – мелькати вогниками на квадрокоптері. Бранець зрозумів, що це допомога, і попрямував слідом за "літаючим порятунком".

ЗСУ в окопі. Фото: скриншот Instagram
ЗСУ в окопі. Фото: скриншот Instagram

Коли таким чином виводили нашого хлопця з полону, раптом з'явився ще один окупант. Не помітивши дрона, росіянин почав загрожувати українцю – мовляв, повертайся назад у полон. Але оператор миттєво скинув на загарбника гранату – і той уже не зміг перешкодити визволенню нашого воїна.

Далі світловими сигналами від безпілотника українець вийшов до своїх. А десантники продовжили знищувати російських оккупантів та звільняти українську землю. Таких "операцій" чимало, але про всіх одразу й не розкажеш.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Це справді вражаюча, героїчна історія, яка ще раз доводить неймовірну самовідданість ЗСУ. Наше завдання максимально їм допомагати у знищенні ворога.

Нагадаємо, воїн ЗСУ згадав, як довелося в окупантів кидати каміння замість гранат: "Вони падали і..."

Як повідомляв "Знай.uа", окупант намагався врятуватися, але наздогнати БТР не вийшло: "своїх не кидають" навпаки

Знай.ua писав, воїни ЗСУ заживо поховали окупантів у підвалі, які намагалися втекти від Bradley: "Простіше, ніж у полі"