У соціальній мережі X (Twitter) продовжує набирати популярності відео з російським окупантом, який марно намагався наздогнати евакуаційну бронемашину МТ-ЛБ.

На кадрах видно, як військовий РФ ніяк не може забратися на "броню". Тим часом механік-водій настільки наляканий, що не чекає ні цього бійця, ні інших поранених товаришів по службі, хоча решті все ж таки вдалося забратися нагору. Вирішивши якнайшвидше тікати з поля бою, він просто кидає відсталих солдатів напризволяще.

Втеча окупанта, скріншот: X
Втеча окупанта, скріншот: X

А ось один окупант опинився у розпачі. Кілька сотень метрів біг за бронемашиною. Зрештою зумів схопитися за дверцята МТ-ЛБ, однак повністю вибився з сил і впав додолу – що вкотре підтверджує російський наратив своїх не кидаємо, але є нюанс...

Подальша доля цього спринтера невідома, але шанси вижити під пильним оком українських безпілотників дуже малі. Ймовірно, побратими фактично прирекли його на смерть, захищаючи своє життя.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Втеча окупанта, скріншот: X
Втеча окупанта, скріншот: X

Втеча окупанта, скріншот: X
Втеча окупанта, скріншот: X

Це відео ще раз доводить байдужість російського командування до своїх військових. Вони залишають поранених напризволяще, не надають належної медичної допомоги, часто кидають навіть тіла загиблих. Валерій Залужний якось заявив, що він дуже помилявся, що така кількість втрат, яку ЗСУ завдали ворогові, може їх зупинити. Однак у РФ людей не шкода.

Нагадаємо, воїни ЗСУ заживо поховали окупантів у підвалі, які намагалися втекти від Bradley: "Простіше, ніж у полі"

Як повідомляв "Знай.uа", окупанти знову підуть на Київ? Військовий пояснив, чому це може статися

Знай.ua писав, боротьба за Україну замість кар'єри в США: парамедикиня Вікторія Гончарук не змогла стояти осторонь