Скільки ракет росіяни готові витратити – невідомо, але високоточних ракет на озброєнні залишилось у них не так багато. Їх обстріли стали безрезультатними, адже наша протиповітряна оборона збиває майже всі цілі.

Попри невелику кількість ракет "Кинджал" у наявності росіян, носіїв для цих ракет є більш ніж достатньо. Про це розповів речник Повітряних сил України Юрій Ігнат.

Ракета Кинджал. Фото: Youtube
Ракета Кинджал. Фото: Youtube

Офіцери головного управління розвідки оприлюднили офіційні дані, згідно з якими, росіяни, наразі мають на озброєнні 900 високоточних ракет. Але разом з цим вони продовжують виробляти такі ракети.

За словами Юрія Ігната, росія зараз виготовляє не так багато ракет, як це було на початку повномасштабного вторгнення. Важко сказати, скільки росіяни готові витрачати під час обстрілів, адже більшість ракет перехоплюються повітряними силами. Пік обстрілів був у червні, коли на міста здійснювались комбіновані атаки – летіла балістика, крилаті ракети та "Кинджали". Застосування цих типів ракет для України не є чимось новим, адже росія використовувала під час обстрілів майже всі види озброєння.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою
Показати ще

Shahed-136. Фото: Youtube
Shahed-136. Фото: Youtube

Тому сьогодні є гарний результат – Повітряні сили мають здатність збивати майже всі цілі. Ракети збиваються через те, що у багатьох місцях стоїть сучасне ППО, а також завдяки бійцям, які вже мають досвід та ставлять нові рекорди у збиванні ворожих цілей.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, українців запрошують долучитися до легенди: Третя штурмова відчиняє двері для нових бійців

Раніше портал Знай інформував, росіяни почали масований наступ: командувачі фіксують навалу по всій лініїї фронту

Також наш портал повідомляв, росіяни серйозно вдосконалили "Shahed" – збивати стане ще складніше