Російські окупанти почали активно наступати по всій лінії фронту на ділянці від Авдіївки до Запоріжжя. Про це своєму telegram-каналі повідомив командувач оперативно-стратегічного угрупування військ "Таврія" Збройних сил України генерал Олександр Тарнавський.

На Авдіївському та Мар'їнському напрямах російська армія два дні тому розпочала масовані наступальні дії із застосуванням бронетехніки. Також ворог активно застосовує авіацію. Лише за два дні за позиціями ЗСУ було завдано 19 авіаударів. При цьому українські захисники міцно тримають оборону та відбивають атаки супротивника.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

"Позавчора на авдіївському напрямку відбито 49 атак і знищено 11 російських танків та 15 інших бронемашин. Поблизу Авдіївки окупанти намагаються йти вперед як на півночі, так і на півдні", - повідомляє Тарнавський.

ЗСУ, фото: Міноборони
ЗСУ, фото: Міноборони

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У районах Мар'їнки, Красногорівки та Новомихайлівки воїни ЗСУ відбили 14 атак російських загарбників. На Запорізькому напрямку ворог також робить спроби йти вперед. На Мелітопольському напрямі ЗСУ активно знищують живу силу та техніку ворога.

"Позавчора на Запорізькому напрямку сили оборони відбили 3 атаки противника південніше Новодарівки та західніше Новопокровки. А вчора ворог тричі атакував північніше Приютного та західніше Новопокровки", - зазначив командувач.

Пост Олександра Тарнавського. Фото: скрін telegram
Пост Олександра Тарнавського. Фото: скрін telegram

Раніше портал Знай повідомляв, окупанти можуть піти на Київ: розвідник зробив тривожну заяву.

Також наш портал інформував, воїни ЗСУ потрапили в оточення і 60 годин боролися за життя - вибрався лише один.

Крім того, ми писали, росіяни серйозно вдосконалили "Shahed" - Збивати стане ще складніше.