Третя окрема штурмова бригада проводить активну набірну кампанію для тих, хто бажає вступити до лав видатного військового підрозділу. Заснована ветеранами «Азова», вона пройшла через безліч бойових випробувань і продовжує ставати більш технологічною та професійною.

3 ОШБр – це добровольчий підрозділ, який був сформований 24.02.2022 ветеранами «Азова» як загін ТрВ. У перші дні повномасштабного вторгнення вони обороняли Київ та область.

3 ОШБр / фото: Facebook бригади
3 ОШБр / фото: Facebook бригади

Бригада активно брала участь в обороні України, збільшуючи її територію та продовжуючи демонструвати високий рівень бойової готовності. Тепер, перебуваючи на етапі тренувань та розширення, вона запрошує нових бійців приєднатися та отримати високоякісну військову підготовку.

Подробиці етапів програми доступні на офіційному сайті бригади.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Бригада зосереджена на підвищенні кваліфікації бійців, покращенні тактики та медичної підготовки, а також розвитку роботи із сучасним озброєнням та електронікою. Програма навчання включає міжнародні стандарти і проводиться досвідченими інструкторами з бойовим досвідом.

3 ОШБр / фото: Facebook бригади
3 ОШБр / фото: Facebook бригади

Це значно зміцнює позиції Третьої штурмової бригади, роблячи її лідером з технологічності. Додаткове формування загонів та розширення складу зроблять 3 ЗШБр найбільшою військовою одиницею в країні.

Нагадаємо, два роки в полоні без надії на обмін: дівчина воїна Сергія Макєєва благає про допомогу

Раніше ми писали про те, що Сергій Гайдай розповів, чи буде у нас закон про демобілізацію і що відбувається на фронті