Радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк висловив неочікувані прогнози стосовно закінчення війни в Україні.

Він висловив свою думку про те, що врешті-решт війна, яку розв’язала Росія закінчиться, так як і почалась – раптово. Про це Подоляк розповів в своєму Твіттер.

Михайло Подоляк, скріншот: YouTube
Михайло Подоляк, скріншот: YouTube

Він зазначив, що фундамент путінської легітимності базується на переконаннях місцевих еліт, що він війну "ще не програв". Але там розуміють лише одне – чим швидше і більше росія буде втрачати окупованих територій, тим швидше режим путіна паде.

На думку радника вбивство ватажка "вагнера" та оголошення нової хвилі мобілізації у Росії це лише виграш якогось часу. Але попри все пішов зворотній відлік війни. Подоляк вважає, що легко бути не може, але надзвичайно наївно вважати, що кожен кілометр наша країна буде забирати кров’ю. В міру просування військ на південному напрямку та на виході на адміністративні кордони Криму, ситуація буде протікати зовсім по-іншому. Зрештою, війна закінчиться так як і почалася – раптово.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Війна в Україні пошкодила тисячі будинків
Війна в Україні пошкодила тисячі будинків

Ірина Верещук – міністерка з питань інтеграції на тимчасово окупованих територій говорила все навпаки. Вона в недавньому своєму виступі закликала українців готуватися до затяжної та нелегкої війни, адже кожен кілометр землі дається дуже великою ціною. Також вона призвала українців не розслаблятися та об’єднуватися.

Ірина Верещук, фото: скріншот із відео
Ірина Верещук, фото: скріншот із відео

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, інформував, Кирило Буданов розповів, чому ЗСУ не зайшли до Криму до початку літа, як він обіцяв: "На жаль, треба визнати..."

Раніше, на порталі Знай, повідомлялося, "Якщо Україна підпише акт про капітуляцію": соратник путіна дзвонив до Офісу Президента 24 лютого, але його обматюкали

Також, наш портал інформував, Китай не лякають міжнародні санкції: Піднебесна допомагає росіянам окопуватись на українських територіяхф