Повномасштабна війна з росією триває вже півтора роки, і з кожним днем ​​з'являється дедалі більше подробиць того, як усе починалося.

Видання The Washington Post підготувало великий матеріал про оборону столиці, де оприлюднили рідкісні факти про російську агресію.

Виявляється, 24 лютого з Кремля до Офісу президента України пролунав дзвінок. Пропагандисти просили українців мирно здатися і не чинити опір, але отримали відмову.

Андрій Єрмак. Фото: YouTube
Андрій Єрмак. Фото: YouTube

Найближчий соратник путіна Дмитро Козак переговорив із головою ОПУ Андрієм Єрмаком. Народився пропагандист в Україні, але вже близько двадцяти років обіймає ключові посади у Кремлі, і тим самим виконує найважливіші завдання кривавого диктатора.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

У розмові з українцями він зазначив, що нам час здаватися. Українці лише його обматюкали.

глава Адміністрації президента РФ Дмитро Козак
глава Адміністрації президента РФ Дмитро Козак

За кілька днів до вторгнення Олексій Резніков переговорив із білоруським колегою Віктором Хреніним. Тоді той "дав слово офіцера", що жодного наступу з Білорусі не буде.

Скрін, Facebook Резніков Олексій
Скрін, Facebook Резніков Олексій

Наступна розмова відбулася вже 26 лютого, і тоді білоруський міністр оборони розмовляв з Олексієм Резніковим тремтячим голосом. Передав слова Шойгу, що "якщо Україна підпише акт про капітуляцію, вторгнення припиниться" і розмова припинилася.

Нагадаємо, що Китай не лякають міжнародні санкції: Піднебесна допомагає росіянам окопуватись на українських теренах.

Раніше ми повідомляли, що запас ракет не залишився? У ГУР розповіли про складнощі росіян після атак: "Одразу випускають Україною".

Також стало відомо, що у ЗСУ не виключають наступу на Київ: "Ворог може зробити це".