Ракетні обстріли України з боку путінської росії продовжуються і міксуються з атаками ударних дронів.

Сфера "інтересів" росіян перемістилася з Києва на західні області нашої країни, адже вони чудово знають про ступінь потужності ППО над столицею. Звичайно, від цього ні на краплю не стає легше, адже хочеться, щоб такий захист був для всіх українських територій, що зараз, на жаль, неможливо.

Ракетна атака по Львову, скріншот Telegram
Ракетна атака по Львову, скріншот Telegram

У Головному управлінні розвідки повідомили, що росія для ракетних атак по Україні використовує майже все, що робить. Про це сказав представник розвідки Андрій Юсов у ефірі телемарафону.

За інформацією ГУР Міноборони, росія з початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року значною мірою використала накопичений ракетний потенціал. Зокрема, під час масованих атак Україною ворог запускав по 120 ракет за раз.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще

"Сьогодні кількість зовсім інша. І фактично все, що вони виробляють - відразу випускають по Україні. І відновити той запас, який у них був, поки можливості немає", - зазначив Юсов.

наслідки ракетної атаки на Київ
наслідки ракетної атаки на Київ

Водночас, наголосив представник розвідки, загроза нікуди не зникла. Росіяни продовжують свої атаки як крилатими, так і балістичними та аеробалістичними ракетами.

Нагадаємо, що окупанти можуть готувати масований ракетний обстріл: коли чекати на удар.

Раніше ми повідомляли, що у ЗСУ не виключають наступу на Київ: "Ворог може зробити це".

Також стало відомо, що російські окупанти порушили протирадіаційний бар'єр на ЗАЕС: у Держатомрегулювання розповіли про наслідки.