Москвичі, рідні яких воюють у складі російської армії в Україні, почали отримувати анонімні записки.

Їх залишають у поштових скриньках та на машинах, фотографії таких записок публікують у районних групах у соціальних мережах. Про це повідомляє російське ЗМІ в Twitter.

Анонімки. Фото: Twitter
Анонімки. Фото: Twitter

Сім'ї окупантів у Москві та Підмосков'ї стали отримувати записки з текстом "Ты мать убийцы", " Ты жена убийцы. Мы все знаем". Також вказані реальні прізвища, номера полків, рот і взводів. Автори послань звинувачують учасників бойових дій у вбивствах, у деяких випадках зазначені номери їх полків, рот та взводів. Поки що ніхто не взяв на себе відповідальність за цю акцію.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Під дописом зібралися різні коментатори, дехто з них навіть зізнавався, що це не цькування, а чиста правда.

"Правильно. Молодці невідомі герої. Дія повинна мати протидію. Поїхав без візи зі зброєю в руках у чужу країну вбивати та калічити людей, а також знищувати та руйнувати чуже майно – ну так будь готовий до папірців у поштових скриньках рідних. І це дуже м'яко",

"А в чому проблема? До людей має блювати доходити хоч якось. І якщо твій чоловік убивця, це просто факт, а не цькування"

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що у Зеленського розповіли, що зробить бій за окуповані території зовсім іншим: "Зміна правил гри".

Як повідомляв "Знай.ua" Буданов розповів, як близько ГУР дісталося владимира путіна: пропагандисти будуть в істериці.

Також "Знай.ua" інформував, "Не планують здаватися...": відома астрологиня розповіла про найспекотніші дні контрнаступу ЗСУ.