Відома українська майстер карт Таро та астроекспертка Яна Тимощук, яка нещодавно говорила, що Україні необхідно близько 8 місяців для перемоги, озвучила новий прогноз після закінчення війни, яку розв'язала росія в Україні.

За словами Яни Тимощук, вже в липні українська армія активно контрнаступатиме і виганятиме загарбників з наших територій. Однак не все так просто.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру від Яни Тимощук у мережі YouTube.

Яна Тимощук, скріншот: YouTube
Яна Тимощук, скріншот: YouTube

Яні Тимощук у новому розкладі випала карта, яка позначає ілюзії та обман. Вона говорить про те, що окупанти справді відступатимуть, проте після себе вони залишать дуже неприємний сюрприз.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"Це можуть бути пастки або мінування, наприклад. Це буде якийсь імпульсивний страшний період, оскільки можуть бути катастрофи. Вони не планують здаватися. Вони мають наказ йти до кінця", — каже тарологиня.

Яна Тимощук, фото: YouTube
Яна Тимощук, фото: YouTube

Також їй випали карти "Смерть" та "Колісниця", які свідчать про те, що все одно контроль над ситуацією буде у Збройних сил України, а це означає, що перемога буде за нами.

Однак поки йде звільнення наших населених пунктів, варто бути дуже обережними, адже там буде максимально "спекотне". Тимощук взагалі радить поки покинути ці міста.

Нагадаємо, відьма-некромантка Марія Тиха розповіла, чи варто чекати на підрив Запорізької АЕС.

Раніше повідомлялося, що екстрасенс Макс Гордєєв і відьма Марія Тиха дали шокуючі відповіді про майбутнє ЗАЕС.

Також, "Будемо святкувати...": відомий таролог визначив кардинальний зсув в Україні, потрібно 8 місяців.