Вже неодноразово українці спостерігали за тим, як на росії щось вибухає, відбуваються бавовни або збиваються незрозумілі дрони.

Весь цей час кремлівський пропагандиски верещать в істериці, а голова розвідки України Кирило Буданов спокійно посміхається у своїй манері. Звичайно, всі події на землях диктатора путіна свідчать про наближення кінця його імперії. Але чи близько розвідники підібралися до карликового диктатора Росії? Про це розповів Кирило Буданов.

Кирило Буданов. Фото: Youtube
Кирило Буданов. Фото: Youtube

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов заявив, що українська розвідка має своїх агентів у владних кабінетах росії.

Як зазначив він в інтерв'ю агентству Reuters, Саме тому ГУР зазвичай знає, що відбувається у Кремлі у найближчих до путін кабінетах.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Буданов зазначив, що перед початком повномасштабного вторгнення росії в Україну, до 24 лютого 2022 року, передбачив його початок.

"Хто мав рацію? Ми. Ми маємо свої джерела. Так би мовити, у найближчих кабінетах. Тому ми зазвичай знаємо, що відбувається", — сказав глава ГУР.

Кремль. Фото: скрін youtube
Кремль. Фото: скрін youtube

Він додав також, що за даними розвідки, засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин має значну підтримку у Росії.

Нагадаємо, що відома астрологиня розповіла про найгарячіші дні контрнаступу ЗСУ.

Раніше ми повідомляли про закінчення війни за 5 хвилин: Зеленський пояснив, як "легко" можна було забути розпочате окупантами 24 лютого.

Також стало відомо, що зрадник року важкої війни зливав інформацію про наших військових.