На картах "намальовані" ділянки 100 на 200 метрів мінних полів. Німці запропонували не розміновувати, а обходити міни, що кажуть в ЗСУ.

Українським військовим німецькі інструктори порадили "просто об'їхати" мінні поля, що здивувало танкістів ЗСУ. Відео з фронту оприлюднило німецьке видання WELT.

Під час обговорення ситуації на фронті запропонували свої ідеї щодо боротьби з мінними полями. Вони заявили, що замість того, щоб розміновувати мінні поля, їх можна "просто об'їжджати".

Це викликало здивування українських танкістів. Вони заявили, що в них такого немає, що намальовано на мапах.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

У нас такого немає. У нас гектари цих мінних полів, розумієте? – відповідає український танкіст німецькому каналу Welt.

Українські військові поцікавилися у представників Німеччини, що робити, якщо на шляху розташоване велике мінне поле.

Репортерка німецького видання WELT отримала дозвіл оглянути важку бронетехніку, яка використовується у війні проти росії. Вона супроводжувала члена комітету Бундестагу, котрий закликав постачати танки в Україну Маркуса Фабера.

Інструктори давали пораду з огляду на інструкції щодо мінних полів, але росіяни, готуючись до наступу України, буквально засипали територію мінами.

Нагадаємо, ми писали, що пасажирам "Укрзалізниці" готові платити від 3 тисяч гривень: безкоштовно проїхався та отримав допомогу.

Як повідомляв "Знай.ua" у Зеленського розповіли, що зробить бій за окуповані території зовсім іншим: "Зміна правил гри".

Також "Знай.ua" інформував, що Буданов розповів, як близько ГУР дісталося владимира путіна: пропагандисти будуть в істериці.