Ще 10 липня 2023 року з'явилася інформація щодо того, що в Сумській області було оголошено підготовку до евакуації.

Цей процес, звичайно ж, стосується не всього регіону, а лише 5-кілометрової зони, яка знаходиться прямо на кордоні з РФ через постійні обстріли.

Потяг, фото: Знай.ua
Потяг, фото: Знай.ua

ОВА заявляє, що плани, які були розроблені, маршрути, алгоритми дій відпрацьовані по-максимуму. У цей же час воїни ВСУ займатимуться прикриттям, щоб окупанти не мали жодного шансу здійснити провокацію і наразити українців на небезпеку... через це варто згадати вокзал Краматорська і десятих жертв серед мирного населення.

У суботу, 15 липня, до Києва вирушив перший евакуаційний потяг, який рухатиметься щодня з 6:47 — до Києва він перебуває об 11:41. Про це заявляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій. Звісно ж, за квиток нікому не треба платити. Цей процес є безкоштовним, але й, що також важливо, українцям виплачуватимуть соціальні виплати.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"На вокзалі "Укрпошта" виплачує кожному громадянину після прибуття 3 тисячі гривень для дітей та осіб з інвалідністю та 2 тисячі гривень для всіх інших осіб", - йдеться у публікації.

Київська ОВА розміщуватиме охочих у модульному містечку, яке знаходиться у Вишгородському районі.

Нагадаємо, ціни на "жіночі купе" набагато вищі за звичайні, хоча в "УЗ" обіцяли рівних умов: але це ще не все

Як повідомляв "Знай.ua", "Укрзалізниця" хоче зрівняти пасажирів: ціни стануть єдиними

Знай.ua писав, немає дня без змін: Укрзалізниця впровадить нові правила для купівлі квитків