Вночі 17 вересня у Криму згорів автомобіль відомого російського пропагандиста, покровителя путінського режиму Дмитра Кисельова. Про це повідомляє нардеп Олексій Гончаренко у своєму telegram-каналі.

У Криму не згасає партизанський рух, про що свідчить "демілітаризація" позашляховика пропагандиста Дмитра Кисельова. Він припаркував автомобіль біля своєї вілли на півострові, а вранці виявив обгорілу "вуглину".

Дмитро Кисельов, скріншот: Youtube
Дмитро Кисельов, скріншот: Youtube

"Путінська телечмоня приїхала до Криму, аби гарно відпочити. Лишила автівку коло вілли. І що ж сталось? Ви не повірите: бавовнятко перевірило правила парковки. Шкода, що власник у цей момент не дрімав у салоні", - зазначив нардеп.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляють росЗМІ в Криму, 17 вересня близько 2 години ночі згоріло два автомобілі, один із яких належав саме пропагандисту. Місцеві "поліцейські" встановили, що палій ставив за мету спалити саме автомобіль Кисельова, ймовірно, вогонь просто перекинувся на другу машину. За попередніми даними, палій прийшов на адресу в медичній масці та бахилах.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олексій Данилов розповів, як ЗСУ під час контрнаступу ламають усі стереотипи про закони війни: у НАТО ніколи такого не бачили.

Також наш портал інформував, що пропагандисти забули про взяття Києва за 3 дні, і впали в глибоку депресію: "Війна прийшла в наш дім".

Крім того, наш портал інформував, Денис Шмигаль виступив проти стандартного призову в Україні після закінчення війни: як зміниться армія у найближчому майбутньому.