Стало відомо про те, що диктатор путін вирішив продовжити справу свого колеги і відновив сталінські штрафбати. Кожен повинен побачити, що являє собою його "імперія".

Про це повідомив радник міністра оборони України Юрій Бутусов на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook .

Кожен українець та кожен борець за справедливість має побачити ролик зі сталінських штрафбатів, які вирішив відновити путін у своїй країні.

Юрій Бутусов, фото: Facebook
Юрій Бутусов, фото: Facebook

"Тут друг Путіна всемогутній і раніше засуджений Євген Пригожин вербує ув'язнених за тяжкі злочини на війну в Україні. Вбивцям та насильникам росіян Пригожин обіцяє амністію, якщо вони укладуть 6-місячний контракт і поїдуть вбивати українців" - каже Юрій Бутусов.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Варто лише порівняти цей опублікований ролик, а також відео із українськими солдатами, які співають гімн України хором. Вони йдуть на фронт добровільному, на відміну від найманців Росії.

Російський лідер ухвалив рішення піти шляхом Сталіна, і почав вербувати ув'язнених для участі у війні в Україні у штрафбатах. Втекти звідти не можна, бо вб'ють свої ж.

Окупанти. Фото: скриншот Telegram
Окупанти. Фото: скриншот Telegram

"Це відео потрібно дивитися, щоб побачити справжнє обличчя Росії, справжні цілі російського світу - це злочини та беззаконня за всяку ціну. Ось кому вони прагнуть віддати Україну. Це відео має обійти весь світ, щоб побачити пряжну Росію, щоб побачити проти якого ворога українці захищають свою землю. Росією править банда злочинців, і російська армія стала армією злочинців, яким прощають усілякі гріхи. Неймовірно це бачити, але це не кіно" - вважає Юрій Бутусов.

Нагадаємо, що Олексій Данилов розповів, як ЗСУ під час контрнаступу ламають усі стереотипи про закони війни: у НАТО ніколи такого не бачили

Раніше повідомлялося, що Денис Шмигаль виступив проти стандартного призову в Україні після закінчення війни: як зміниться армія у найближчому майбутньому

Також, Олексій Арестович про ймовірність контрнаступу ЗСУ у Запорізькій області