Стало відомо про цинічність росіян, які вирішили раптово зайняти чужі території та зіпсувати життя людей. Не приймають паспорти, які самі видавали.

Про це стало відомо завдяки новим даним від Головного управління розвідки Міністерства оборони України. Опубліковано їх на сторінках відомства в соціальних мережах.

Виявилося, що Росія не визнає власні документи, які видавалися на території Л/ДНР. Наразі їхні власники не можуть виїхати за кордон.

Після того, як українські захисники розпочали свій контрнаступ, настрій проросійських мешканців ОРДЛО кардинально змінилися. Вони розуміють, що окупанти надовго там не затримаються, а також незадоволені діями російського уряду.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Там тепер ходить думка про те, що росія почала здавати інтереси псевдопеспублік, і це справді так. Посилилися панічні настрої після того, як з'ясувалося, що видані на окупованих територіях документи не мають юридичної сили.

"Принаймні тим, хто намагався виїхати з "лднр" за таким паспортом, на російському кордоні пояснюють, що "ви ніхто і звуть вас ніяк"", - йдеться у повідомленні під постом.

Російський паспорт, фото: скріншот із відео
Російський паспорт, фото: скріншот із відео

Крім того, серед одного з підрозділів поширюється інформація про те, що вже до 1 грудня цього року має закінчитись одна із частин "СВО", як вони це називають. Після цього командування хоче вивести їхній Україні низку пожертв.

"Начебто, ці території будуть передані під контроль так званим "добровольчим батальйонам". Ймовірно, на кшталт 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) армійських корпусів" - продовжили у ГУР МО.

"ДНР", фото з вільних джерел
"ДНР", фото з вільних джерел

Нагадаємо, що Німеччина передасть Україні новенькі та дуже потужні ППО IRIS-T: жодна ракета окупантів не проскочить

Раніше повідомлялося, що в окупованому Токмаку героїчно загинув партизан Максим Махрінов, забравши за собою 2 окупанти: боровся до останнього.

Також, Bayraktar вогняним мечем пройшовся серед окупантів: Залужний показав вражаючу роботу безпілотників